Välkommen till Smulan Catering


Smulan Catering levererar mat med smaker från många av världens kök. Varför inte en vacker välsmakande buffé som gör varje tillställning till en fest. Bjud in nära och kära till fest och beställ en buffé eller en tre-rätters meny, så att du kan få tid för dina gäster. En välsmakande paj, smörgås eller sallad till kvällsmötet? Frukost, lunch och middag till idrottslägret. Smulan Catering kan leverera för alla tillfällen till både företag, privatpersoner och föreningar. Vår mat lagas med omsorg och från grunden med bästa råvaror.

Idag levererar vi till ett antal större företag, Spånga handboll, AIK handboll, Sollentuna handboll, Täby Flyers amerikanska fotbollsklubb med flera.

Vi hjälper gärna till med allt som behövs runt omkring din fest som porslin, möbler och linne. Personal som hjälper till på plats med servering kan vi också ordna.
All vår mat levereras på vitt porslin alternativt i glasskålar och givetvis så följer alltid serverigsbestick med. Diskar gör vi såklart.

Vi levererar gärna till dig som bor i hela Stockholmsområdet, med omnejd.


Välkommen att ta kontakt med oss eller skicka en förfrågan om du är intresserad av att veta mer.
Svenska råvaror

Vi eftersträvar att använda svenska råvaror i så hög utsträckning som möjligt.

Färdiga matlådor

Smulan Catering erbjuder färdiga matlådor för avhämtning eller utkörning i Västerort, Danderyd och Täby. Läs mer på Facebook.

Allergier

För dig som är allergisk eller extra känslig för viss typ av mat erbjuder vi alternativ

Läs mera